Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТенісистка Наомі Осака не буде спілкуватися з пресою, аби захистити своє психічне здоров’я

Під час Відкритого чемпіонату Франції з тенісу

Найбільш високооплачувана спортсменка у світі та колишня перша ракетка світу Наомі Осака поділилася, що не планує спілкуватися з пресою під час Відкритого чемпіонату Франції з тенісу, оскільки пріоритизує своє ментальне здоров’я.

«Я часто відчувала, що люди не зважають на психічне здоров’я спортсменів, і це дуже актуально, коли переглядаю пресконференцію або беру в ній участь. Ми сидимо там і чуємо запитання, які нам ставили неодноразово, або запитання, які викликають сумнів у нашій свідомості, і я не буду піддаватися людям, які сумніваються в мені», – написала Осака.

Наомі додала, що рішення ніяк не стосується безпосередньо турніру та ЗМІ. Натомість його слід сприймати як захист свого психічного здоров’я. До заяви тенісистка додала ролики, які відображають неприємні моменти, із якими доводиться стикатися спортсменам під час розмов із пресою.

«Якщо організації думають, що вони можуть просто продовжувати погрожувати штрафом та ігнорувати психічне здоров’я спортсменів, які є центром їхньої співпраці, то я просто посміюся», – пояснила Осака.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.