Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБренд Кім Кардаш’ян Skims видалив рекламу білизни після того, як підписники помітили фотошоп

Першою це помітила користувачка TikTok

Користувачка TikTok Алекс Келлі привернула увагу до нової реклами бренда Skims, який належить Кім Кардаш’ян. Вона й інші підписники помітили, що на відео в Кім спотворений вказівний палець, ніби її талію редагували перед публікацією ролику. Про це повідомляє Dazed Digital.

Келлі опублікувала уривок із реклами лінійки Fits Everybody. У ролику в один момент вказівний палець Кардаш’ян виглядає неприродно довгим. У підписі до тіктоку, що має майже два з половиною мільйони лайків, дівчина поцікавилася, хто схвалює таку рекламу.

@alexkelly2014

Who approved of this editing???##kardashian ##photoshopfail ##kim ##skims ##editingfail ##kimk ##kimkardashian ##onceyouseeityoucantunseeit

♬ original sound - Alex Kelly

Бренд Skims відреагував на критику із заявою, що стався «збій» і що вони замінили відео замість того, у якому виявили помилку. Вони додали, що Кардаш’ян насправді просила не редагувати талію для реклами та що жодна частина її тіла не була ретушована.

«Реклама Skims, яка вийшла минулого тижня для колекції Fits Everybody, вийшла з помилкою внаслідок втрати якості відео під час завантаження. Одразу після того, як це помітила команда, відео прибрали та замінили на правильну версію. Ми просимо вибачення за незручності, які заподіяли Кім і нашим клієнтам», – ідеться в заяві.

ФОТО: SKIMS

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.