Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Індії запустили рекламну кампанію про рясні виділення під час місячних

До Дня менструальної гігієни

Індійський виробник засобів гігієни Nobel Hygiene запустив рекламну кампанію, яка привертає увагу до менструальної гігієни під час інтенсивних виділень, пишуть The Drum. Реклама прокладок The Rio Pads вийшла до Дня менструальної гігієни, метою якого є підвищення обізнаності про проблеми навколо менструації.

На постерах Rio-Heavy Flow Pads зображено переповнений бокал вина, бургер із кетчупом, а також валізу, з якої виглядає червона тканина. За допомогою аналогій бренд говорить про проблеми (на кшталт протікання), які можуть спіткати жінку з інтенсивними виділеннями, якщо вона використовуватиме засоби гігієни з низьким рівнем захисту.

Своєю кампанією The Rio Pads хотіли привернути увагу до того, що багато жінок в Індії недостатньо обізнані про правила менструальної гігієни: не знають, які засоби краще обирати під час інтенсивної кровотечі та як часто їх змінювати. Неналежна менструальна гігієна, наголошує виробник, може призводити до розвитку грибкових і бактеріальних інфекцій у репродуктивній і сечовивідній системі.

Крім того, стверджують Nobel Hygiene, більшість індійських жінок, які скаржаться на рясні місячні, не обстежувалися в лікарів. Це небезпечно тим, що за інтенсивними виділеннями жінка може пропустити супутні гінекологічні проблеми, про які вони можуть сигналізувати, наприклад, синдром полікістозних яєчників, який в Індії має кожна п’ята жінка.

Фото: The Rio Pads

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.