Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я не хотіла, щоб мої вчинки завдали болю іншим». Біллі Айліш відповіла на звинувачення в расизмі

Після ролику, який поширили в TikTok

Біллі Айліш відреагувала на звинувачення в расизмі, вибачившись на своїй сторінці в інстаграмі. Про це пишуть Variety.

Користувачі TikTok почали поширювати підбірку відео, у яких співачка проспівує текст треку Fish від Tyler, The Creator та імітує акценти. Шанувальники Айліш почали залишати коментарі в соцмережах співачки, аби вона відповіла на звинувачення. Співачка опублікувала заяву в інстаграм-сторіс.

«Багато хто просив мене відреагувати на це. І я дійсно хочу це зробити, оскільки мене приймають не за ту, ким я є. Коли мені було 13 чи 14 років, я проспівала слово з пісні, значення якого не знала на той момент. Я не знала, що це зневажливий термін, що використовується проти членів азійської спільноти. Я здивована та збентежена, і мене нудить від того, що я казала це слово. Я чуло його тільки в тексті пісні, оскільки ніколи не чула його від своєї родини. Незалежно від мого незнання та віку на той час нічого не виправдовує той факт, що це було боляче. І я шкодую про це», – поділилася Айліш.

Окрім цього, співачка висловилася щодо відео, у якому здається, що вона глузує з різних акцентів. За словами Айліш, цим «безглуздим» голосом вона розмовляла ще з дитинства й вона не намагалася нікого показувати.

«Це абсолютна безглуздість, я просто балакаю. Це в жодному разі не імітація певної мови, акценту або культури. [...] Незалежно від того, як це трактувалося, я не хотіла, щоб мої вчинки були шкідливими, і мені розбиває серце, що це сприймають як те, що може завдати болю людям», – додала співачка.

У кінці заяви Айліш поділилася, що хоче використовувати свою платформу лише для боротьби за інклюзивність, доброту, толерантність, справедливість і рівність.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.