Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНа Вінниччині викладачка погрожувала учню відрізати геніталії

Поліція відкрила кримінальне провадження

До Вінницького районного відділу поліції звернулася мама 12-річного хлопчика зі скаргами на асистентку вчительки. За її словами, та регулярно ображала дитину. Батьки навіть встановили камери в класі.

Місцева газета розмістила відео, на якому асистентка обурюється, що хлопчик торкається себе та дістає геніталії. Далі вона каже: «Заважає? Діставай, відріжу». Згодом змушує покласти учня руки на стіл, після чого він починає плакати.

Як вказує видання, хлопчик має синдром Дауна. Директор повідомив, що наразі стоїть питання про звільнення викладачки. Зараз вона пішла на лікарняний, змінила номер і ніхто не знає, де вона знаходиться.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.137 КК України про невиконання або неналежне виконання професійних чи службових обов’язків щодо охорони життя та здоров‘я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило істотну шкоду здоров’ю потерпілого.

Учительці загрожує штраф або обмеження волі до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.