Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЄ питання: що Instagram може сказати про партнерські стосунки

Чи дійсно пари щасливі?

Instagram стає повноцінною частиною нашого життя. У вільний час ми гортаємо стрічку, лайкаємо нові фотографії друзів і спостерігаємо за їхнім життям. Однак що соцмережа може сказати про наше особисте життя?

Нове дослідження, опубліковане в Journal of Social and Personal Relationships, показало, що стосунки людей стають більш помітними в Instagram, якщо партнери задоволені взаєминами. У разі, коли хтось із пари сумнівається у своєму партнері й задумується над стосунками з іншою людиною, то їхні спільні фото рідше з’являються в соцмережах.

Учені поговорили з 178 гетеросексуальними парами про їхнє сприйняття стосунків і проаналізували 3270 останніх публікацій учасників в Instagram.

Дослідники встановили зв’язок між якістю стосунків і висвітленям їх у соцмережі. Люди, які були більш задоволені своїми взаєминами, частіше публікували або відмічали свого партнера на фотографіях. А також регулярно лайкали та коментували його дописи в Instagram.

Одна з дослідниць зазначає, що навіть у щасливих пар є складні моменти. Тому те, що показується дописувачам лише частина життя, а не реальна картина.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.