Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУряд призначив Ганну Маляр заступницею міністра оборони

Рішення ухвалили на засіданні 4 серпня

Юристка-кримінологиня, телевізійна експертка та колишня кандидатка в депутати Київської міськради Ганна Маляр стала заступницею міністра оборони України. Про це Маляр повідомила на сторінці у Facebook.

«Вдячна за довіру очолити напрям стратегічних комунікацій та інформаційної політики Міністерства оборони України на посаді заступника міністра. Професійно темою стратегічних комунікацій у секторі безпеки й оборони я займаюсь відтоді, як почалася війна. Уже тоді стало очевидно, що Російська Федерація веде її як військовими, так і невійськовими методами. Тож потрібно було швидко організовувати захист України в інформаційному просторі й опановувати навички ведення гібридної (асиметричної) війни», – зазначила Маляр.

Маляр додала, що розробляла практичний курс стратегічних комунікацій для працівників сектору безпеки й оборони в команді разом з академією СБУ. Вона працювала з напрямом «Інформаційні операції як елемент злочинів, що посягають на національну безпеку та мир. Виявлення та знешкодження інформаційних технологій впливу, які загрожують національній безпеці».

«Найбільше навантаження в цій сфері лягло на окремі підрозділи Збройних сил України. На сьогодні це вже величезний напрям спільної роботи, унікальні розробки та досвід», – написала Маляр.

Про всі кадрові зміни, ухвалені на засіданні 4 серпня, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко. Зокрема, Мері Акопян, яка обіймала посаду директорки Департаменту міжнародного співробітництва МВС України, призначили заступницею міністра внутрішніх справ.

ФОТО: FACEBOOK

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.