Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТурецьку блогерку судитимуть за фото в музеї сексу в Амстердамі

Засідання відбудеться в жовтні

Турецьку блогерку Мерве Таскін судитимуть через поширення нібито непристойних знімків, які вона зробила в музеї сексу в Амстердамі. Відповідно до турецьких законів дівчині може загрожувати штраф або до трьох років ув’язнення. Про це повідомляє BBC.

У січні Таскін поїхала в подорож до Нідерландів на честь дня народження. Дівчина поділилася фотографіями сексуальних іграшок, які були представлені в музеї сексу.

За словами Таскін, через кілька місяців її затримали в Туреччині. Тепер вона отримала повістку до суду. Блогерку будуть судити за порушення статті про поширення непристойних матеріалів. Засідання призначили на 26 жовтня.

Згідно з турецьким законодавством, будь-яка особа, яка публікує непристойні матеріали, може бути оштрафована або засуджена до ув’язнення на строк до трьох років.

Директорка музею сексу Монік ван Марль сказала ВВС, що вважає цю ситуацію «абсолютно смішною» та вважає Таскін «чудовим прикладом для наслідування іншим жінкам».

«Наш музей покликаний навчати людей по всьому світу історії сексу. Ми захоплюємося вами за те, що висловилися й опублікували такі фотографії», – заявила Марль.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.