Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПравозахисниця Вірджинія Джуффре подала до суду на принца Ендрю

Жінка звинувачує сина Єлизавети II у домаганнях

Американська правозахисниця Вірджинія Джуффре подала до суду позов, у якому стверджує, що її домагався син королеви Єлизавети II принц Ендрю. Справу пов’язують із сексуальними злочинами Джеффрі Епштейна, від яких також постраждала Джуффре. Про це пишуть The Guardian.

Згідно з матеріалами суду, Джуффре звинувачує принца Ендрю в сексуальних домаганнях, які сталися в особняку Епштейна на Манхеттені та в інших місцях у 2001 році. Одного разу герцог Йоркський знущався над нею в будинку Гілейн Максвелл: Епштейн, Максвелл і принц Ендрю змусили її вступити в статеві стосунки з принцом проти її волі.

«20 років тому багатство, влада, статус і зв’язки принца Ендрю дозволили йому знущатися над наляканою, вразливою дитиною, і не було нікого, щоб її захистити. Час притягнути його до відповідальності давно настав», – ідеться в позові.

В інтерв’ю BBC у 2019-му принц Ендрю сказав, що не пам'ятає про зустріч із Джуффре, і заперечував її звинувачення.

Позов вимагає відшкодування. Джуффре звинувачує Ендрю в сексуальному насильстві та навмисному заподіянні емоційного тиску.

«Я вважаю принца Ендрю відповідальним за те, що він зі мною зробив. Сильні та багаті не звільняються від відповідальності за свої дії. Я сподіваюся, що інші постраждалі побачать, що можна не жити в тиші та страху, а можуть повернути своє життя, висловившись і вимагаючи справедливості», – заявила Джуффре.

ФОТО: WIKIMEDIA

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.