Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБатько Брітні Спірс відмовиться від опікунства над співачкою

#FreeBritney

Батько Брітні Спірс погодився відмовитися від опікунства над своєю дочкою, яке тривало 13 років. Про це повідомляє Variety.

Джеймі Спірс подав відповідь у Вищий суд Лос-Анджелеса на клопотання співачки про його відсторонення як опікуна. Він указав, що буде співпрацювати з судом у перехідному періоді, але не уточнив, коли саме припинить опікунство.

У документі також зазначили, що йому потрібно завершити певні справи, перш ніж він зможе передати опікунство, адже наразі «немає невідкладних обставин, що вимагають негайного відсторонення». Водночас Джеймі Спірс вважає, що його усунення від опікунства не в інтересах доньки.

«Це велика перемога Брітні Спірс і ще один крок до справедливості», – прокоментував адвокат співачки Меттью Розенгарт.

Адвокат додав, що, незважаючи на радісну новину, вони досі незадоволені «нападами» батька Брітні.

«Ми з нетерпінням чекаємо продовження нашого інтенсивного розслідування щодо поведінки містера Спірса й інших протягом останніх 13 років, тимчасом як він збирав мільйони доларів із маєтку своєї дочки, і я з нетерпінням чекаю присяги пана Спірса. Тимчасом, замість того, щоб висловлювати неправдиві звинувачення та робити напади в бік своєї дочки, містер Спірс повинен мовчати й відійти вбік», – заявив Розенгарт.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.