Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Люди скаженіють, коли бачать повну та щасливу темношкіру жінку». Lizzo відповіла на слова хейтерів

Користувачі залишали расистські коментарі в бік співачки

Співачка й володарка «Ґреммі» Lizzo відреагувала на слова хейтерів після прем’єри свого дуету із Cardi B на пісню Rumours. Про це пишуть TeenVogue.

Деякі користувачі почали називати співачку расистським словом mammy, що асоціюють із повними темношкірими жінками, які постійно усміхаються та доглядають за іншими. Найвідомішими образами mammy вважають Mammy Two Shoes у «Том і Джеррі» та героїні стрічки «Прислуга». У минулому цей образ використовували з метою показати, що темношкірі жінки нібито були задоволені та навіть щасливі в неволі.

«Я думаю, що люди просто скаженіють, коли бачать повну та щасливу темношкіру жінку, яка створює попмузику. Вас настільки засмучує, що я щаслива. Але це навіть не турбує мене, тому що Арету Франклін критикували в церкві після виходу пісні Respect, Вітні Г’юстон освистали, а Бейонсе критикували на початку кар’єри», – висловилася співачка в TikTok.

Пізніше Lizzo провела прямий ефір в інстаграм. В ефірі співачка заплакала та знову прокоментувала образливі коментарі, як вони впливають на неї. Cardi B зробила репост ролика та підтримала співачку у своєму твітері.

«Коли ти заступаєшся за себе, тебе називають проблематичною та чутливою. Коли ти не робиш цього, вони розривають тебе, поки ти не заплачеш [...] Займатися бодішеймінгом і називати її mammy – це расизм», – написала Cardi B.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.