Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Вони використовують обдарованих людей». Письменниця Саллі Руні розповіла про вплив популярності

Авторка назвала систему «отруйною»

Ірландська письменниця Саллі Руні поділилася, як зіткнулася з небажаною увагою й «отруйною системою» популярності. Про це авторка розповіла в інтерв’ю The Guardian.

Руні, яка стала відомою після телевізійної адаптації свого роману «Нормальні люди» на HBO, поділилася, що подібний процес відбувається без згоди та що «відома людина ніколи навіть не хотіла ставати відомою».

«Деякі люди стають популярними дуже швидко, із невеликою підготовкою або без неї, стаючи об’єктами широких публічних обговорень, дебатів і критики. Вони просто певним чином достатньо кваліфіковані й обдаровані, але галузі, орієнтовані на прибуток, мають інтерес перетворити обдаровану людину на своєрідний товар», – сказала Руні.

За словами письменниці, зрештою людям доводиться миритися з «отруйною системою» та «пеклом», щоб продовжувати займатися улюбленою справою, або ж залишати свої таланти при собі.

Наразі ВВС працюють над адаптацією дебютного роману Руні «Бесіди з друзями» разом з ірландським режисером Ленні Абрахамсоном.

ФОТО: FLICKR

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.