Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Не просто сценаристка»: продюсер «Не час помирати» відзначив роботу Фібі Воллер-Бридж

Зірці «Флібеґ» запропонували оновити деякі сцени фільму

Продюсер стрічки «Не час помирати» Майкл Дж. Вілсон поділився, що Фібі Воллер-Бридж («Флібеґ») «зробила великий внесок» у фінальну версію фільма. Більше про це Вілсон розповів в інтерв’ю для BBC Radio 4.

«Вона відкрила нам цікаву сторону кількох героїв. Нечесно вважати її просто сценаристкою, вона зробила внесок у весь фільм», – сказав Вілсон.

Як зазначив IndieWire, Воллер-Бридж найняли з метою поліпшення сценарію режисера Кері Фукунаги та сценариста Скотта З. Бернса. Тоді з’явилася думка, що Фібі зробили пропозицію, щоб зробити фільм більш інклюзивним. Однак Деніел Крейґ, який грає Джеймса Бонда, оскаржив чутки, назвавши Фібі однією з найкращих англійських сценаристок.

Сама Воллер-Бридж поділилася процесом написання сценарію «Не час помирати» ще минулого року.

«Мене попросили відредагувати діалоги та щось запропонувати [...] Вони дійсно дали мені деякі сцени, щоб я могла запропонувати якісь альтернативи, як усе може відбуватися або чим це закінчиться. І тоді я просто пропонувала їм свої варіанти, а вони розпоряджалися цим. Але було дійсно багато людей, які писали сценарій», – розповідала Воллер-Бридж.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.