Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд остаточно відсторонив батька Брітні Спірс від опікунства

#FreeBritney

Суддя відсторонила батька Брітні Спірс від правової угоди, яка давала йому контроль над її життям. Про це повідомляє BBC.

Під час судового засідання в Лос-Анджелесі суддя Бренда Пенні офіційно припинила опікунство Спірса, але зберегла опікунство для бухгалтера Джона Забеля, якого обрала юридична команда Спірс.

Батько співачки стверджував, що Забель не мав достатньої кваліфікації, щоб контролювати статки співачки в 59 мільйонів доларів.

Суддя Пенні постановила, що опікунство буде передано Забелю «негайно», додавши, що це «відповідає інтересам підопічної».

Адвокат Брітні також попросив провести нові слухання протягом найближчих 30–45 днів, щоб вирішити, чи можливо взагалі припинити опікунство над співачкою.

Окрім цього, раніше Брітні розритикувала нові документальні стрічки про опікунство, які вийшли минулого тижня. Співачка опублікувала пост в інстаграмі. Однак більшість підписників вважають, що допис писала не Брітні.

«Я дійсно намагаюся відсторонитися від драми [...] По-перше, це минуле. По-друге, чи могли діалоги бути ще більш типовими? По-третє, вони використали найкрасивіші у всьому світі кадри зі мною!» – ідеться в дописі.

Джеймі Спірс призначили опікуном співачки у 2008 році через занепокоєння щодо її психічного здоров’я. Опіка над Спірс поділена на дві частини: одна стосується її майна та фінансових справ, інша – її як особистості. Спочатку Джеймі Спірс відповідав за обидві частини опікунства, але у 2019 році залишив посаду особистого наглядача своєї дочки за станом здоров’я. На цій посаді його тимчасово замінила Джоді Монтгомері.

Батько співачки, який заперечує будь-які зловживання, подав заяву про припинення опікунства після того, як Спірс попросила призначити іншого опікуна.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.