Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕмілі Ратаковскі розповіла про сексуальні домагання Робіна Тіка під час зйомок кліпу Blurred Lines

Хіт 2013 року звинувачували в ігноруванні культури згоди

Американська модель та акторка Емілі Ратаковскі заявила, що співак Робін Тік домагався її на знімальному майданчику кліпа Blurred Lines. Про це пише The Guardian.

Більше про ситуацію Емілі розповіла у своїй майбутній книжці My Body. За словами моделі, у процесі зйомок кліпа на хіт Blurred Lines, Тік схопив її за оголені груди.

«Раптом нізвідки я відчула прохолоду чужих рук, що охоплюють мої оголені груди позаду. Я інстинктивно відійшла й побачила Робіна Тіка. Він усміхнувся веселою посмішкою та спотикався, приховуючи очі за сонцезахисними окулярами», – розповідає Ратаковскі.

Модель поділилася, що дії Тіка змусили її відчути себе «оголеною вперше за весь день», але вона «відчайдушно намагалася мінімізувати» інцидент.

«Я висунула підборіддя вперед і знизала плечима, уникаючи погляду в очі, відчуваючи, як тепло приниження проходить по моєму тілу. Я не відреагувала так, як мала б», – заявила Ратаковскі.

Режисерка відео Дайан Мартел також розповіла, що була свідком інциденту та «кричала» на Тіка, коли побачила його поведінку. І Ратаковскі, і Мартел стверджують, що на той момент Тік був у стані алкогольного сп’яніння. За словами Мартел, тоді співак «соромливо вибачився» за свою поведінку.

Режисерка кліпу додала, що ідея відео полягала в тому, щоб поставити чоловіків у нижчу позицію, поки жінки ігнорували та глузували з них. Однак, за словами Ратаковскі: «Цим жестом Робін Тік нагадав усім на знімальному майданчику, що ми, жінки, не головні в насправді».

Окрім Ратаковскі, у кліпі також знялися дві напівоголені моделі. Робін Тік, Фаррелл Вільямс і репер ТІ, які виконують пісню, були повністю одягнені.

Пісню Blurred Lines, яка вийшла у 2013 році, уже звинувачували в прославленні культури зґвалтування, що призвело до заборони треку в деяких нічних клубах та університетських кампусах.

Фото: скриншот із відео

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.