Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМеган Фокс розповіла, що фільм «Тіло Дженніфер» допоміг багатьом жінкам зробити камінг-аут

«Це те, що дуже важливо для мене, те, чим я так пишаюся»

Меган Фокс поділилася, як трилер «Тіло Дженніфер», де вона зіграла головну роль, допоміг багатьом лесбійкам зробити камінг-аут. Більше про це акторка розповіла в інтерв’ю The New York Post.

«Я не можу сказати, наскільки багато дівчат, починаючи від підлітків і до 30 років, або, чорт забирай, мого віку теж підходять до мене й кажуть: «Через тебе я зрозуміла, що лесбійка» або «Мені було комфортно зробити камінг-аут через тебе». Через «Тіло Дженніфер» та інтерв’ю, де я говорила про свою бісексуальність, перш ніж це було круто», – розповіла Фокс, яка зробила камінг-аут як бісексуалка у 2009-му.

У фільмі Фокс зіграла Дженніфер, популярну ученицю середньої школи та черлідерку, яка починає зваблювати, а потім убивати хлопців через невідому силу, яка поглинає її. Про це дізнається її найкраща подруга Ніді, яку зіграла Аманда Сейфрід. Протягом сюжету дружба Ніді та Дженніфер переростає в щось більше.

«Це те, що дуже важливо для мене, те, чим я так пишаюся. Якщо моєю метою на Землі було допомогти одній дівчині зробити камінг-аут і почувати себе добре, то я мала дивовижну мету», – поділилася Фокс.

Фото: IMDb

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.