Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниGoogle запустив функцію видалення фото неповнолітніх із результатів пошуку

За винятком випадків, які викликають суспільний інтерес або стосуються новин

Google запустив нову функцію безпеки, яка дозволить неповнолітнім вимагати видалення їхніх фото з результатів пошуку. Про це повідомив The Verge.

Щоб подати запит, необхідно вказати URL-адреси знімків, пошукові запити, які містять ці зображення, ім’я та вік неповнолітнього, а також ім’я й контакт особи батьків, опікуна або іншої людини, яка може відповідати за неповнолітнього.

Водночас невідомо, які саме критерії Google буде застосовувати у своїх рішеннях. У компанії зазначили, що видалятимуть зображення всіх неповнолітніх, «за винятком випадків, що викликають суспільний інтерес або стосуються новин».

Також Google не планує відповідати на запити, якщо людині на фото вже виповнилося 18 років, тобто дорослі люди не можуть просити видалити своє старе фото.

Окрім видалення зображень неповнолітніх, Google уже пропонує інші способи подати запит щодо певних типів шкідливого контенту. Сюди входять відверті зображення без згоди особи на фото, підроблена порнографія, фінансова чи медична інформація, а також особиста інформація з адресою та номером телефону.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.