Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниLush припинив використання соцмереж, допоки там не створять «безпечне середовище»

У всіх 48 країнах, де представлено бренд

Британський виробник косметики Lush припинить використання Instagram, Facebook, TikTok і Snapchat на 1 рік, поки платформи не «вживуть дій зі створення більш безпечного середовища для користувачів». Про це повідомляє ВВС.

Акція стосується магазинів Lush у всіх 48 країнах, де представлено марку. Водночас вони продовжать використовувати Twitter і YouTube, оскільки «прагнуть створити найкращі канали комунікації в інших місцях». У компанії сподіваються, що соцмережі впровадять функції для їх оптимального використання.

«Соцмережі повинні почати прислухатися до реальності того, як вони впливають на психічне здоров’я людей, і шкоди, яку вони завдають через свій потяг постійно створювати контент, незалежно корисний він для користувачів чи ні», – заявив один із менеджерів компанії Джек Костантін.

Співзасновник і виконавчий директор Lush Марк Константін заявив: «Я провів усе своє життя, уникаючи додавання шкідливих інгредієнтів у свою продукцію. Тепер є переконливі докази, що ми піддаємося цьому ж ризику, використовуючи соцмережі. Я не хочу піддавати своїх клієнтів цій шкоді, тож настав час виключити їх із суміші».

Відомо, що потенційні збитки Lush через відмову від соцмереж можуть становити 10 мільйонів фунтів протягом року.

Фото: Lush

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.