Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМадонна розкритикувала політику Instagram щодо цензури фото з жіночими сосками

Соцмережа видалила фото співачки «без попередження чи повідомлення»

Мадонна розкритикувала політику Instagram, яка забороняє публікувати на платформі фотографії оголених жіночих сосків. Співачка опублікувала допис на своїй сторінці в соцмережі.

Мадонна намагалася опублікувати нові фото з відвертої фотосесії, де вона позує в ліжку. Однак, за її словами, Instagram видалив їх «без попередження чи повідомлення» через те, що на фото була оголена «невелика частина» її соска. Тоді Мадонні довелося викладати фото знову, де вона вже перекрила сосок емоджі.

«Мене досі вражає, що ми живемо в культурі, яка дозволяє показувати кожен дюйм жіночого тіла, за винятком соска. Ніби це єдина частина жіночої анатомії, яка може бути сексуалізована. Сосок, яким годують дитину!» – написала Мадонна.

Співачка поставила питання, чому ж чоловічі соски не вважаються еротичними й чому фото з жіночими сідницями ніде не піддаються цензурі. Також вона додала хештег #artistsareheretodisturbthepeace («Артисти тут для того, щоб порушувати спокій»).

«Вдячна за те, що мені вдалося зберегти своє розсудливість протягом чотирьох десятиліть цензури… сексизму… ейджизму та мізогінії», – додала Мадонна.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.