Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУперше за всю історію жінка очолила раду директорів Disney

Сьюзан Арнольд входила до ради директорів Disney з 2007 року

Підприємиця Сьюзан Арнольд стане першою жінкою на чолі ради директорів Walt Disney Co. за всю 98-річну історію компанії. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Наприкінці грудня Арнольд замінить на посаді Боба Айгера, який очолював компанію з 1996 року. Арнольд входила до ради директорів Disney з 2007 року.

«Сьюзен – надзвичайно шанована керівниця, чий багатий досвід, непохитна чесність та експертне судження були безцінними для компанії з моменту, коли вона вперше приєдналася до ради у 2007 році. Я впевнений, що компанія матиме успіх під її керівництвом», – заявив Айгер.

Раніше Арнольд займала керівні посади у компанії споживчих товарів Procter & Gamble, а також була операційною директоркою інвестиційної фірми Carlyle Group. Арнольд входила до керівництва McDonald’s Corp. і NBTY Inc. У 2018-му вона отримала посаду незалежної головної директорки.

«Переходячи на нову роль як голови ради, я рада продовжувати служити інтересам акціонерів Disney і тісно співпрацювати з генеральним директором Бобом Чапеком, який працює на основі столітньої спадщини Disney із великою творчістю й інноваційністю», – поділилася Арнольд у заяві.

Фото: Health Quest Capital

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.