Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНа Волині мерія оприлюднила адресу притулку для постраждалих від насильства

У повідомленні розповідали про прогрес створення кризової кімнати

На сайті Камінь-Каширської громади, що на Волині, опублікували звіт про облаштування кризової кімнати для постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Посеред опису щодо того, як просувається ремонт, там вказали адресу притулку, а потім додали, що «місце розташування не розголошується».

У повідомленні разом із фото розповіли, як міський голова Віктор Пась з партії «Слуга народу» перевірив хід проведення ремонтних робіт у притулку. Також там написали, що завершення ремонту планують у середині грудня, а вже з початку наступного року кризова кімната почне повноцінно функціонувати.

Далі в повідомленні викрили адресу кризової кімнати, де знаходитимуться постраждалі від насильства. Після цього слідує речення, що «місце розташування кризової кімнати не розголошується».

Відомо, що інформація про подібні шелтери повинна залишатися конфіденційною для безпеки постраждалих. Із цієї ж причини кризові кімнати не мають вивісок на приміщеннях, де розташовані.

На сайті громади розповіли, що на створення кризової кімнати з виділених грошей уже використали 421 854 гривні, а решту, 116 057 гривень, витратять на облаштування денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.