Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниInstagram запровадив нові правила для безпеки підлітків у соцмережі

Напередодні слухання перед Конгресом

Генеральний директор Instagram Адам Моссері розповів про нововведення в соцмережі, спрямовані на безпечне користування підлітками. Про це оголосили за день до того, як Моссері дасть свідчення перед Конгресом США, що відбудеться 8 грудня.

На початку 2022 року підлітки отримають більше можливостей для контролю своїм акаунтом, як-от для керування своїми лайками та коментарями. Компанія заборонила користувачам відзначати акаунти підлітків на фото, якщо самі підлітки не підписані на цих користувачів.

Також Instagram пропонуватиме користувачам перемикатися з однієї тематики контенту на інші, якщо алгоритм зафіксує, що користувач присвятив багато часу одній темі.

У березні соцмережа запустить перші інструменти для батьків, через яких вони зможуть бачити, скільки часу їхні діти проводять в Instagram і встановлювати часові обмеження. Там будуть доступні посібники та поради експертів щодо використання соцмережі підлітками. Підліткам у свою чергу нададуть нову можливість повідомляти батькам про користувачів, на яких вони поскаржилися (батьки зможуть звʼязатися з цими користувачами).

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.