Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЦьогоріч в Україні зареєстрували понад 3 тисячі злочинів щодо дітей – заступниця голови МВС

Майже таку ж кількість злочинів скоїли діти

У 2021 році в Україні зафіксували понад 3 тисячі злочинів щодо дітей. Про це заявила заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко під час форуму «Україна 30. Саміт ДІТИ», повідомляє «Суспільне».

«Щодо дітей цьогоріч уже скоєно більш як 3 тисячі злочинів, і майже така ж кількість злочинів скоєна самими дітьми», – повідомила Павліченко.

Також Павліченко заявила, що формування безпечного середовища для дітей є одним із пріоритетних напрямів діяльності для МВС і Національної поліції. МВС працює над низкою проєктів, зокрема «Безпечна школа», «Вихователь безпеки», а також проєкт щодо профілактики наркозалежності девіантної поведінки в школярів.

Павліченко додала, що реалізація цих проєктів дозволить громадянам розбудовувати освітнє середовище, і не тільки освітнє, яке буде вільне від булінгу, дитячої злочинності й будь-яких форм насильства.

Заступниця міністра зазначила, що вже зараз поліцейські вибудовують свої маршрути так, щоб патрулювати території поблизу шкіл. Також, за її словами, міністерство залучає рятувальників до проведення просвітницької роботи.

Фото: МВС

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.