Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Наомі Гарріс розповіла про домагання на прослуховуванні

Зірка фільмів про Бонда наголосила, що до домагань вдався популярний чоловік

Зірка фільмів «Пірати Карибського моря» та стрічок про Джеймса Бонда Наомі Гарріс розповіла про домагання, яких зазнала під час одного з прослуховувань. Більше вона повідомила в інтерв’ю журналу You.

За словами акторки, під час одного з прослуховувань чоловік запустив руку їй під спідницю. Гарріс відмовилася назвати ім’я чоловіка, який це зробив, але наголосила, що він є «великою зіркою».

«Що мене найбільше шокувало в цій ситуації, це те, що там були кастинг-директор і режисер і, зрозуміло, ніхто й слова не сказав, тому що він був і залишається такою великою зіркою», – сказала Гарріс.

Акторка додала, що відчуває, що їй «пощастило», адже це був єдиний випадок, коли вона стикнулася з харасментом. Водночас Гарріс поділилася, що бачить зміни в індустрії: нещодавно вона стала свідком схожої неприйнятної поведінки чоловіка на знімальному майданчику, за що він був негайно звільнений.

В інтерв’ю акторка також підняла тему рівності й расизму в кіно. Гарріс поділилася, що була рада дізнатися, що в її новому фільмі, драмі «Лебедина пісня», головні ролі отримали темношкірі актор та акторка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.