Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРомантика, навчальні ролики та косплей: Pornhub підбив підсумки року

Україна ввійшла в п’ятірку країн за кількістю користувачок

Pornhub представив восьмий щорічний звіт про користування сервісом. Автори підсумували найактуальніші тенденції, терміни, теми й пошукові запити за 2021 рік.

Найпопулярнішою темою 2021 року став хентай. Далі йдуть романтика, груповий секс, фітнес, обмін, челендж, трансгендер, готи, сусіди. Десяте місце отримали навчальні ролики, наприклад як знайти точку G або надіти презерватив.

«У японській культурі хентай може позначати будь-який вид сексуального фетишу. Але в усьому світі він найчастіше описується як порнографічна форма аніме, стиль японського кіно й телевізійної анімації», – пояснюють у Pornhub.

У топі категорій – японське, лесбійки, хентай, MILF, секс утрьох та інші. У 2021 також спостерігали стрімке зростання інтересу до категорій, як-от: бісексуальний чоловік, великі сідниці, жіночий оргазм, оргія й інші. Щодо сторінки Pornhub для ЛГБТ найпопулярнішим було гей-порно.

Щодо країн список знову очолили користувачі із США. Далі – Велика Британія, Японія та Франція. Україна піднялася на 2 сходинки й отримала 14 місце. Найпопулярнішим днем для відвідування сайту стала неділя, найменше на сайт заходять у п’ятницю. Час – від 22 вечора до 1 години ночі.

За 2021 рік частка жінок на сайті збільшилася на 35%, частка чоловіків – на 5%. Кількість українок серед користувачів Pornhub зросла на 10% і дорівнює 42% проти 58% серед українців. У списку з 20 країн Україна зайняла 5 місце серед користувачок Pornhub.

Також сервіс порівняв інтереси різних поколінь. Покоління Z від 18 до 24 років шукає відео категорій лесбійки, хентай, косплей і трансгендер. Покоління Y (від 25 до 34 років) найбільше шукає азійське й POV. У топі покоління X (від 35 до 54 років) – мультяшне та міжрасове, а серед бумерів – мастурбація та зрілість.

У топі персонажів – Гарлі Квінн, Диво Жінка, Гаррі Поттер, Чорна Вдова й Людина-Павук. Найпопулярніші серіали: «Сімпсони», «Юні Титани», «Скубі Ду», а також «Губка Боб», «Гра в кальмара» та «Гра престолів».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.