Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПольська депутатка заявила, що колега схиляв її до сексу з українським політиком

Справу передали на розгляд дисциплінарної комісії

Членкиня міської ради Кракова Аліція Щепанська заявила, що колега Славомир Петшик «заохочував» її до інтимних стосунків із учасником делегації зі Львова. Про це повідомляє видання Wyborcza.

Щепанська розповідає, що інцидент відбувся під час візиту українських політиків зі Львова. Тоді Петшик натякнув, що радниця «платить за послуги натурою», а потім публічно «заохочував» жінку до статевих стосунків з одним із львівських депутатів. Імені українського політика не називають. Після цього інциденту Щепанська подала офіційну скаргу на колегу.

«Я передав справу на розгляд дисциплінарної комісії й на цей час відсторонив радника від виконання обов’язків заступника голови. Я хочу, щоб ситуацію ретельно проаналізували й дослідили», – заявив голова Краківської міської ради Домінік Яшковец.

Водночас сам Петшик не заперечує розмови, однак стверджує, що не прагнув схилити радницю до сексу з учасником делегації. Політик вибачився перед Щепанською й написав, що використав «невдалі висловлювання».

«Щиро прошу вибачення в радниці Аліції Щепанської за те, що під час вечері з делегацією зі Львова я використав на її адресу невдалі висловлювання, які вона сприйняла як образу. Мені дуже шкода, що мої слова викликали у вас біль і жаль», – написав радник у Facebook.

«Я прийняла вибачення радника. Однак вони не закривають справу й не повинні впливати на хід розгляду дисциплінарної комісії. Слова, із якими до мене звернувся Славомир Петшик, прозвучали на офіційній зустрічі, коли ми представляли Краків, і тому офіційно, на шляху до букви закону вони повинні бути перевірені», – повідомила Щепанська в коментарі виданню.

Фото: Fakt

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.