Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДжеймс Франко підтвердив, що мав інтимні стосунки зі своїми студентками

Актор розповів, що лікувався від сексуальної залежності

Джеймс Франко підтвердив, що мав інтимні стосунками зі студентками своєї акторської школи Studio 4, яка закрилася у 2017 році. Актор розповів, що за останні роки боровся із сексуальною залежністю.

Близько чотирьох років тому 5 жінок звинуватили Франка в сексуальних домаганнях. Чотири з них були студентками його кіношколи. У жовтні 2019 року дві жінки подали цивільний позов проти актора, звинувативши його в експлуатації акторок-початківців у школі та в залученні молодих жінок до зйомок відвертих сексуальних сцен. Франко заперечував звинувачення, однак цього року погодився виплатити 2,2 мільйона доларів за врегулювання позову.

За весь цей час актор вперше прокоментував звинувачення в недавньому інтерв'ю в подкасті на SiriusXM. Франко розповів, чому мовчав протягом цих років, і зізнався у стосунках зі студентками.

«Протягом мого викладання я спав зі студентками, і це було неправильно. Але, як уже казав, я заснував школу не для цього. Я не був тим, хто обирав студентів. Тож це не був великий план з мого боку. Але так, були певні випадки, коли я мав взаємні стосунками зі студентками, які не повинні бути», – сказав Франко.

Франко поділився, що в нього розвинулася сексуальна залежність після того, як він поборов алкогольну, що почалася в молодому віці. «Це такий потужний наркотик. Я захоплювався цим уже 20 років. Найпідступніше те, що весь цей час я був тверезий і не вживав алкоголю», – сказав актор.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.