Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСервіс для знайомств Bumble спрогнозував тренди побачень на 2022 рік

Відмова від алкоголю на побаченнях і бажання більше знайомитися

Сервіс для знайомств Bumble спрогнозував, що у 2022 році з’явиться тренд на dry dating («сухі побачення»), що полягає у відмові від алкоголю на побаченнях для ясного мислення. Про це пише Hypebae.

У Bumble повідомили, що 54% самотніх людей почали уважніше ставитися до того, як і з ким вони зустрічаються, що й вплинуло на їхні звички до вживання алкоголю. Ця зміна приходила повільно, але поступово. 34% користувачів Bumble повідомили, що тепер більш імовірно підуть на «сухе побачення», ніж до Covid-19.

Dry dating привертає увагу на звичку випивати на побаченнях, щоб зробити їх більш вдалими, однак у реальності це часто є ознакою переживань. Щоб долучитися до практики dry dating, професорка психології Еббі Голдштейн пропонує призначати зустріч на той день і час, у які не так часто вживають алкоголь. Наприклад, це може бути вечірня прогулянка після робочого дня або зустріч удень у вихідні.

Також у Bumble прогнозують, що у 2022 році самотні люди будуть більш відкриті до знайомств із різними людьми й у будь-якому разі не будуть поспішати, насолоджуючись часом із собою.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.