Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСпорт використовують як прикриття для сексуального насильства над дітьми – дослідження

Зловживання фізичним контактом

Незалежне розслідування випадків сексуального насильства над дітьми у Великій Британії (The Independent Inquiry into Child Sexual Abuse) опублікувало нове дослідження, в якому йдеться про випадки, коли тренери та інструктори зловживали фізичним контактом, який передбачається деякими видами спорту, і ображали дітей. Про це пише The Guardian.

З 3 939 постраждалих від сексуального насильства з 2016 по 2020 роки, які поділилися своїми історіями в межах проєкту «Істина», 64 розповіли про сексуальне насильство над дітьми, яке відбулося під час занять спортом. П’ятдесят вісім (91%) з них повідомили про насильство, здійснене спортивним тренером або членом спортивної організації. Усі, хто здійснював сексуальне насильство, були дорослими чоловіками.

У дослідженні також ідеться про те, що спорт забезпечує більш сприятливе середовище для фізичного контакту. При цьому винуватцями є не лише тренери, а й інші дорослі, які працюють у спортивних установах.


Це четверте розслідування, опубліковане проєктом «Істина». Йому передували розслідування про зловживання, яких зазнають діти в релігійних організаціях, дитячих будинках та інтернатах.

Обкладинка: Unsplash

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.