Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТоммі Кеш запропонував IKEA випустити диван у формі хліба

Над дизайном працювала канадська фотографка Геб Буа

Естонський репер Томмі Кеш запропонував IKEA створити колаборацію й випустити диван Loafa. За формою той нагадуватиме з’єднані між собою буханці. Про це повідомляє Hypebae.

Репер опублікував світлину дивана у своєму Instagram. «Отже, в IKEA мені сказали, якщо ми зберемо 10 тисяч коментарів під цим постом, вони випустять Loafa. Давайте покажемо їм, що це насправді нам потрібно», – написав музикант під фото.

На знімку Томмі позує в домашніх капцях, що за формою схожі на батони. Вони стали частиною колаборації музиканта з Maison Margiela, реліз якої відбувся в березні 2021 року. До неї також увійшли футболка, смугастий лонгслів і локшина швидкого приготування.

Користувачі мережі підтримали репера, і менш ніж за добу пост назбирав більше 11 тисяч коментарів. Проте офіційного підтвердження релізу від IKEA досі не було.

Над дизайном дивана працювала канадська фотографка Геб Буа. Творчиня здобула популярність завдяки своїм оригінальним знімкам: вона фотографує одяг, прикраси, меблі й інші чудернацькі композиції, змайстровані з буденних речей і матеріалів. Під час створення Loafa творчиня надихалася дизайном софи Camaleonda, автором якого є італієць Маріо Белліні.

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.