Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Мексиці затримали двох людей, підозрюваних у вбивстві лесбійської пари

Активісти назвали вбивства злочином на ґрунті ненависті

У Мексиці слідчі штату Чіуауа заарештували чоловіка та жінку, яких підозрюють у вбивстві лесбійської пари. Про це пише El Paso Times.

У генеральній прокуратурі заявили, що підрозділ, що спеціалізується на злочинах проти жінок, заарештував двох людей за звинуваченням у вбивстві Тані Джулісси Рамірес і Нохемі Медіна. Жінки були одружені й виховували трьох дітей Медіни.

Тіла жінок знайшли 16 січня на шосе в долині Хуарес. Розслідування встановило, що вдень 15 січня жінки бачилися зі зловмисниками. Пізніше їх схопили й «злісно вбили» в будинку в селі Сан-Ісідро.

Поліція повідомила, що чоловіка та жінку затримали за звинуваченнями у вбивстві за обтяжувальних обставин, що означає посилені покарання через насильницькі дії щодо жінок. Під час обшуку будинку слідчі знайшли докази подвійного вбивства.

Місцеві активісти охарактеризували вбивства як злочин на ґрунті ненависті. Смерть призвела до маршів у Хуаресі та критики влади через недостатній захист прав жінок і представників ЛГБТ. «Влада сліпа до того, що відбувається. На додаток до широко поширеного насильства через торгівлю наркотиками, існує також насильство проти ЛГБТ за те, що вони мають стосунок до спільноти», – сказала одна з активісток.

Суд над затриманими відбудеться пізніше цього місяця.

Фото: Elpasotimes

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.