Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Великій Британії заборонять операції з відновлення цноти

Також уряд планує заборонити проводити тести на незайманість

Уряд Великої Британії заборонив проведення гіменопластики, тобто операції з відновлення цноти. Про це пише The Guardian.

Поправка до законопроєкту про охорону здоров’я та медичну допомогу зробить незаконним виконання будь-яких процедур, спрямованих на відновлення дівочої пліви. Причому незалежно, чи це відбувається за згодою чи без.

Місцеві лікарі вважають, що подібні операції не можуть бути виправдані станом здоров’я. Також уряд має намір заборонити проводити тести на незайманість. Обидві практики вважаються формами насильства щодо жінок і дівчат.

«Ми хочемо дати чітке повідомлення медичним працівникам, що жодна з цих практик не має місця в медичному світі й не повинна проводитися за жодних обставин. Ми повідомимо Генеральній медичній раді, якщо нам стане відомо, що хтось виконує ці процедури. Жінки заслуговують на те, щоб повністю володіти своїм сексуальним і репродуктивним здоров’ям», – поділився доктор Едвард Морріс, президент Королівського коледжу акушерів і гінекологів.

Читайте матеріал Wonderzine Україна про те, як змінювалося ставлення до жіночої цноти в різні часи і як воно може заважати нам зараз.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.