Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниChanel звинуватили в романтизації домашнього насильства через макіяж моделей

Користувачі соцмереж почали критикувати бренд після кутюрного показу

Користувачі соцмереж розкритикували показ Chanel, який пройшов у межах тижня моди в Парижі. Зокрема, бренд звинуватили в романтизації домашнього насильства та жорстокому поводженні з тваринами.

Користувачі розкритикували макіяж моделей шоу, яким розтушували чорні тіні навколо очей. Відповідно до задуму авторів показу, вони повинні були стати відсиланням до авангардного макіяжу початку XX століття, але в результаті більше нагадали наслідки сімейного насильства.

«Мені дуже незручно від цієї презентації. На жаль, вона виглядає так, ніби зазнала певної форми насильства», – написала одна з користувачок.

«Це образливо для мене, як для жінки, яка пережила домашнє насильство», – зауважила інша користувачка Instagram.

Деякі також піддали критиці рішення залучити до показу коня. Шоу відкривала Шарлотта Казірагі, яка виїхала на подіум верхи. «Коні – це розумні, складні та лякливі створіння, а не модні аксесуари, щоб кататися по подіуму серед миготіння вогнів і гучної музики. Їх легко налякати, а це означає, що цей абсурдний і необдуманий трюк міг закінчитися катастрофою», – сказала Еліза Аллен, директорка зоозахисної організації PETA у Великій Британії.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.