Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Австралії школа вимагає від батьків підписувати гомофобні заяви під час зарахування

«Заява про віру» необхідна для зарахування до християнського коледжу Citipointe

В Австралії одна з найбільших незалежних шкіл Квінсленда надіслала сім’ям прохання підписати «заяву про віру», у якій стверджується, що «гомосексуальні дії» є аморальними, прирівнюючи їх до зоофілії, інцесту та педофілії, які є «образливими для Бога». Про це пише The Guardian.

«Заява про віру» необхідна для зарахування до християнського коледжу Citipointe. У ній також вказано, що трансгендерних дітей розпізнаватимуть лише за «біологічною статтю», адже учні повинні ідентифікувати себе «за статтю, яку дав Бог».

Батьки вже створили петицію проти вимоги підписувати заяву. Вона набрала вже понад 30 тисяч підписів.

У заяві директора школи пастора Браяна Малхерана йдеться, що школа не судить учнів за їхню орієнтацію або гендерну ідентичність, і це не впливає на рішення про їхнє зарахування.

«Ми завжди дотримувалися цих християнських вірувань, і ми намагалися бути справедливими та прозорими для всіх у нашій громаді, чітко вказуючи це в контракті про вступ. Ми прагнемо підтримувати наш християнський дух і дати батькам та учням право робити усвідомлений вибір щодо того, чи можуть вони підтримати та прийняти наш підхід до християнської освіти», – сказав Малхеран.

«Ми віримо, що кожна людина створена за образом Бога, з гідністю, яка рівна для кожної людини. Ми беззаперечно любимо і поважаємо всіх людей, незалежно від їхнього способу життя та вибору, навіть якщо ці рішення відрізняються від наших переконань і практики», – додав директор школи.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.