Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБенедикт Камбербетч відреагував на критику зображення небінарної людини в «Зуландер 2»

За словами Камбербетча, сьогодні цю роль могла б отримати транслюдина

Бенедикт Камбербетч поділився, що його роль небінарної людини у стрічці «Зуландер 2» викликала «зворотний ефект». Більше про це він розповів під час розмови «Актори про акторів» від Variety з Пенелопою Крус.

У стрічці 2016 року актор зіграв роль моделі Олла. Зображення героя викликало багато критики глядачів, а петиція про бойкот фільму набрала понад 25 тисяч підписів.

Під час інтерв’ю Камбербетч зізнався, що не взяв би цю роль, якби йому запропонували її сьогодні. «Навколо ролі було багато суперечок, і тепер це зрозуміло. Я думаю, що в цю епоху мою роль не отримав би ніхто інший, окрім трансактора. Але я пам’ятаю, що тоді не думав про це з цього боку, і йшлося більше про двох динозаврів, два гетеронормативні кліше, які не розуміли цього нового різноманітного світу», – поділився Камбербетч, відсилаючись до сюжету стрічки.

Після прем’єри стрічки авторка петиції Сара Роуз написала: «Наймаючи цисгендерного актора, щоб грати небінарну особистість у явно негативному ключі, фільм підтримує шкідливе та небезпечне сприйняття квір-спільноти в цілому».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.