Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTikTok блокуватиме контент, що пропагує розлади харчової поведінки

А також відео, які транслюють мізогінію

TikTok оголосив, що оновлює правила спільноти, які включають заборону на мізогінію та деднеймінг, а також видалення контенту, який пропагує розлади харчової поведінки.

У TikTok додають, що нововведення має сприяти «безпеці та добробуту» користувачів. Наприклад, тепер модератори видалятимуть відео, які пропагують РХП, як-от: короткочасне голодування та надмірні фізичні навантаження. У компанії додали, що будуть консультуватися з експертами з розладів харчової поведінки, дослідниками та лікарями, щоб «звертати увагу на ширший спектр контенту».

Водночас членкиня Консультативної ради Meta з самогубств і самоушкодження Ізабель Джеррард зауважила, що управління контентом про РХП може бути чутливою темою й оновлення TikTok може лише зашкодити психологічному стану користувачів. «Що це робить для стигматизації розладів харчової поведінки? Буває дуже важко визначити, коли хтось одужує та публікує контент про свій шлях, тому що відновлення може бути безладним. Це не лінійна подорож: інколи трапляються невдачі. Хто вирішує, яка інформація є здоровою, а яка ні?» – зазначила Джеррард.

Читайте матеріал Wonderzine Україна, де ми поговорили з героїнями про  різний досвід одужання від РХП з коментарями психологині.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.