Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я не буду ховатися». Лінда Євангеліста розповіла про наслідки невдалої косметичної процедури

Супермодель дала відверте інтерв’ю після 5-річної перерви

Лінда Євангеліста з’явилася на обкладинці журналу People після того, як майже 5 років не заявляла про себе публічно. Супермодель узяла участь у фотосесії та розповіла про неприємні наслідки косметичної процедури, що зробила її «жорстоко спотвореною».

Євангеліста розповіла про емоційний і фізичний біль, який переживає внаслідок проведення CoolSculpting – косметичної процедури із «заморожування жиру», яку пройшла у 2015-2016 роках. За словами колишньої моделі, корегувальна операція зробила її «назавжди деформованою» та «жорстоко спотвореною».

«Мені подобалося бути на подіумі. Тепер я боюся зустріти когось зі знайомих. Я більше не хочу ховатися й соромитися. Я просто не можу більше жити в цьому болі. Я нарешті готова говорити», – сказала Євангеліста.

У тексті розповідають, що протягом трьох місяців після лікування Євангеліста почала помічати опуклості на підборідді, стегнах і в зоні бюстгальтера. Ті місця, які вона хотіла зменшити, раптово збільшувалися. «Я намагалася виправити це сама, думаючи, що роблю щось не так. Я зовсім не їла. Мені здавалося, що я божеволію», – поділилася Євангеліста.

За словами Євангелісти, після процедур у неї виник рідкісний побічний ефект – парадоксальна жирова гіперплазія, через яку в людей зʼявляються набряки на оброблених ділянках. Після цього клініка запропонувала їй зробити ліпосакцію, однак навіть після двох операцій ситуація не поліпшилася.

Євангеліста подала до суду на материнську компанію CoolSculpting  для відшкодування збитків у розмірі 50 мільйонів доларів, стверджуючи, що вона не може повернутися до роботи після сеансів CoolSculpting з серпня 2015 року по лютий 2016 року.

У заяві для People представник CoolSculpting сказав, що процедура «була добре вивчена з більш ніж 100 науковими публікаціями та більш ніж 11 мільйонами процедур, проведених у всьому світі», і додав, що відомі рідкісні побічні ефекти «добре задокументовані в інформації CoolSculpting для пацієнтів і медичних працівників».

За свою кар’єру Євангеліста з’явилася на більше 700 обкладинок журналів і була музою для ікон фешн-індустрії, як-от покійний дизайнер Chanel Карл Лагерфельд. «Жодна модель не була крутішою за Лінду», – розповіла People головна редакторка Vogue Анна Вінтур, яка поміщала Євангелісту на обкладинку видання 11 разів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.