Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСпільноти, які рятують тварин під час війни

Зоопатруль, Save Pets of Ukraine, «Фауна сервіс»

Зараз у багатьох містах України домашні тварини лишаються без притулку. Розповідаємо про спільноти, які допомагають рятувати чотирилапих від війни.

Безкоштовний сервіс порятунку тварин, який створили київські волонтери. Звернутися можна за телефоном +380635735663 або заповнивши форму, у якій треба вказати, як довго тваринка сама вдома, чи можна зробити отвір у стіні, щоб її визволити, та чи є знайомі, які зможуть забрати її після евакуації. Наразі працює п'ять бригад порятунку: чотири на лівому березі й одна на правому.

Ініціатива бренду Kormotech, який виробляє корм для котів та собак. Save Pets of Ukraine допомагають зооволонтерам, притулкам та власникам тварин із різних міст України. Для цього вони:

- ідентифікують проблеми власників тварин, зооволонтерів та притулків;

- допомагають із вирішенням їхніх проблем фізично та інформаційно;

Save Pets of Ukraine також надсилають корм чотирилапим, які залишилися у гарячих точках. Щоб попросити про допомогу або долучитися до команди волонтерів, треба заповнити форму.

«Фауна сервіс» − ветклініка в Києві, яка пропонує онлайн-консультації. Також у клініці можуть надати інформацію про довідки, які потрібні для виїзду з тваринами за кордон. За допомогою можна звертатися в приватні повідомлення на Facebook.

У Львові запустили ініціативу, яка допомагає шукати господарів для тварин-біженців. Волонтери закуповують їжу та шукають перетримки. Проєкт створили спільно з організаціями «Веган Україна», «Кожна Тварина» та UAnimals. За допомогою звертатися за телефоном: +380739292073.

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.