Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини «Продовжуйте розповідати правду». Олена Зеленська звернулася до світових ЗМІ

«Україна хоче миру. Але Україна ніколи не капітулює»

Перша леді України Олена Зеленська звернулася до світових ЗМІ із закликом висвітлювати події в Україні. Звернення опублікуване на сторінці у Facebook.

Олена Зеленська зазначила, що до неї звертаються ЗМІ різних країн світу з проханням інтерв’ю, тож вона вирішила відповісти одразу всім цим листом.

«Я звертаюся до вас, шановні представники ЗМІ інших країн: продовжуйте показувати, що в нас відбувається, і розповідати правду. В інформаційній війні, яку розгорнула Російська Федерація, яка спростовує навіть сам факт вторгнення, кожне свідчення надважливе», – зазначила Олена Зеленська.

Перша леді підкреслила, що російські війська продовжують вбивати мирних людей. Зокрема, найстрашніше читати про жертв серед дітей.

У листі Олена Зеленська закликала країни Заходу закрити небо над Україною та надавати гуманітарну допомогу. Також перша леді подякувала тим, хто вже підтримує Україну.

«Нападник думав, що захопить українські міста бліцкригом. Але несподівано для себе зустрів спротив не тільки української армії, а й усіх громадян. Українськомовні чи російськомовні, українці різних політичних переконань, релігій, національностей об’єдналися перед вторгненням, як ніколи раніше. Кремлівські пропагандисти хвалилися, що українці зустрінуть їх квітами, як визволителів. Але українці зустрічають їх коктейлями Молотова», – наголосила Олена Зеленська.

Також вона підкреслила, що війна в Україні не війна «десь там» і що Україна зупиняє силу, яка може ввійти в мирні міста інших країн.

«Та ми обов’язково переможемо. Ми поруч, і в нас є зброя. Вона називається єдність. Єдність у любові до України», – підсумувала перша леді.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.