Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСвітові маркетплейси eBay, Etsy та Joom скасували комісію для українських підприємців

І надали пільги українському малому та середньому бізнесу

П’ять відомих світових маркетплейсів: Etsy, eBay, Joom, Wish та Shopify – підтримали український малий і середній бізнес та скасували комісію для підприємців.

Як повідомляє «Укрпошта», першими до ініціативи долучилися Etsy, еBay і Joom, потім приєдналися Wish та Shopify. Окрім цього, кожна компанія запровадила свої бонуси для українців.

Наприклад, Wish повернув місячну комісію за лютий усім продавцям з України та скасував комісії для українських мерчантів терміном на 6 місяців. Shopify виділить кошти на надання гуманітарної допомоги через партнера Flexport.

Joom до настання розрахункового періоду зробив виплату всім мерчантам і запевнив, що до українських магазинів не будуть застосовуватися жодні штрафи чи песимізації. Також маркетплейс тимчасово знизив комісію для продавців з 15% до 0%. Etsy «обнулив» рахунки продавців за лютий і надає інструкції щодо тимчасової «відпустки магазинів».

еBay застосував функцію, за якої продавці не будуть отримуватимуть негативні відгуки покупців до 20 березня. Крім того, Global eBay розпочав збір грошей для підтримки України, згідно з яким подвоїть кожну пожертву працівників компанії до 10 тисяч доларів. Також еBay поновили акселартор для українців і готові підтримати середній бізнес з асортиментом від 100 товарів (3 місяці без комісії) та малий (200 безкоштовних лістінгів).

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.