Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПодкастиДо закладок: подкаст, у якому чоловіки відверто говорять про гендерні проблеми

Гендерна рівність – це не тільки про жінок

«Громадське радіо» спільно з ГО «Жінки в медіа» започаткували серію подкастів «Чоловіки про культуру ненасильства». У них можна буде послухати, як різні українські діячі відверто розмірковують про стереотипи й боротьбу з ними, про ставлення до питань гендерно зумовленого насильства в Україні й про те, що корисного в цьому напрямі може зробити кожен із нас.

«Гендерна рівність – це не тільки про жінок. До цього процесу обов’язково мають бути залучені чоловіки й хлопці», – каже Ліза Кузьменко, голова ГО «Жінки в медіа» й членкиня Комісії з журналістської етики.

Ведучі подкасту – журналістка Анастасія Багаліка і її колега Андрій Куликов, головний редактор «Громадського радіо». Їхнім першим гостем став письменник, перекладач і співзасновник проєкту «Твоя підпільна гуманітарка» Остап Українець. У дебютному випуску він описує середовище, у якому зростав, суперечливі моменти свого виховання й пояснює, чому це сприяло його залученості в соціальні теми.

Поки для прослуховування доступний один випуск подкасту. Нові випуски виходитимуть у прямому ефірі «Громадського радіо» о 15:10 в неділю й публікуватимуться на сайті. Також його можна послухати на SoundCloud.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.