Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПодкастиДо закладок: подкаст «Без комплексів» про квірний секс

Сексуальні практики, перший квір секс і вільні стосунки

У подкасті «Без комплексів» ведучі Ярослав Мельник і Ксеня Термасіна діляться власним досвідом, обговорюють незручні питання й підтримують одне одного.

 Як зазначає Ксеня, вона завжди хотіла, що був подкаст про квірність і секс: «Мені ще з підліткового віку бракувало інформації про те, як люди займаються сексом. А коли я зрозуміла, що не гетеро, то виявилося, що інформації про те, як жінки займаються сексом між собою, ще менше. Тому створити власний подкаст про квірний секс було моєю мрією кілька років», – ділиться ведуча у коментарі для Wonderzine Україна. 

Водночас Ксена хотіла ще залучити до проєкту не гетеро чоловіка, щоб зробити обговорення ще повнішим. Тоді вона опублікувала сторіз в Instagram, на яку відгукнувся Ярослав. Хоча він і не мріяв подкаст, проте вирішив долучитися, тому що вважає, що їхня з Ксеною відкритість може зробити і суспільство відкритішим. 

Для авторів проєкту немає заборонених тем, тому тут можна почути відверті й чесні розмови. Основі теми подкасту – квірність, секс і квірний секс. Наприклад, в одному з епізодів Ярослав і Ксена говорять про свій перший квір-досвід. В іншому – обговорюють моногамні й вільні стосунки у квір-парах. 

До того ж кожен слухач може поставити своє запитання, написавши на пошту авторам проєкту. Послухати подкаст можна за посиланням

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.