Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексДизайнер створив секс-іграшки для 50-річних людей

Але вони підійдуть і молодшим

Польський дизайнер Дмитро Никифорчук створив серію секс-іграшок для людей віком більше 50 років. Це його дипломний проєкт в Інституті дизайну та графіки, пише Dezeen.

Дизайнер вирішив зосередитися на секс-іграшках аудиторії віком понад 50 років через те, що вони часто залишаються поза віковими категоріями від 18 до 49 років.

За його словами, більшість класичних гаджетів створені «для потреб середньостатистичного користувача середнього віку». «Натомість я вважаю, що в процесі виробництва будь-якого товару слід орієнтуватися на конкретних споживачів, враховуючи їхній вік і потреби», − розповів він.

Серед секс-іграшок з серії «Дотик» (Dotyk) − трубка для того, щоб можна було слухати серцебиття коханої людини. Кожен предмет з серії створений для того, щоб пара могла стимулювати відчуття звуку, запаху, дотику та зору одне одного.

Також є круглий масажер для тіла, пучок кінських волосин для лоскотання. Ще однією незвичною секс-іграшкою стала трубка, за допомогою якої партнери можуть нюхати одне одного, розпилюючи з одного боку парфуми.

Під час створення секс-іграшок Никифорчук врахував потреби літніх людей з обмеженою рухливістю для того, щоб їм було комфортно їх використовувати. Водночас набір секс-іграшок може підійти й для молодших людей.

«Я думаю, що молодші користувачі також можуть послуговуватися моїм продуктом, щоб урізноманітнити своє сексуальне життя», − сказав дизайнер.

Фото: Dotyk

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.