Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексНі, не соромно: чому вагіна видає звуки під час сексу?

Ні, не соромно: чому вагіна видає звуки під час сексу? — Секс на Wonderzine

Це не означає, що з вами щось не так

Секс – це не завжди ідеально, як це показують у фільмах. Одяг не завжди знімається легко й сексуально, комусь зводить ногу, хтось хоче в туалет у піковий момент.

Іноді буває так, що вагіна під час сексу видає звуки, схожі на пукання. Розбираємося, що таке квіфінг і чому не варто соромитися його.

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Що таке квіфінг і чому він відбувається?

Вагіна не є прямою трубкою, а має складки, у яких легко затримується повітря. Воно може потроху накопичуватися, а потім вийти в будь-який момент, створюючи характерний звук.

Водночас тільки звук й об’єднує пукання та квіфи. Останні не спричинені діяльністю бактерій, а тому не мають ніякого запаху, вони не сигналізують про якісь незвичні процеси в організмі. Їх також неможливо контролювати, тому що вагіна не має сфінктеру.

Квіфінг трапляється в ситуаціях, коли повітрю легше потрапити всередину вагіни. Найчастіше це відбувається під час сексу, коли у вагіну проникають пальцями, іграшками або пенісом. Є також певні пози, у яких квіфінг більш імовірний, наприклад, позиція на колінах (доггі-стайл) або будь-які інші, у яких ваш таз опиняється вище голови. Також квіфінг більш імовірний, якщо ви часто змінюєте пози та якщо іграшка або пеніс постійно повністю виходять із вагіни між проникненнями.

Проте квіфінг імовірний і поза сексом – він трапляється під час деяких вправ із йоги, пілатесу або ж стретчингу. Наприклад, під час берізки, пози плуга, собаки мордою вниз, метелика – знову ж таки, коли таз опиняється вище голови або у вас широко розсунуті ноги.

Квіфи стають більш імовірними під час менструації, після того, як людина втратила багато ваги, а також після вагінальних пологів, бо останні природно послаблюють м’язи тазового дна. Квіфи також стають гучнішими, коли пара використовує лубрикацію або презерватив. Деякі жінки більш схильні до квіфінгу через будову та довжину вагінального каналу.

Як зменшити вірогідність квіфінгу?

Якщо звуки, що видає вагіна, змушують вас нервувати та заважають вам розслабитися й отримати оргазм, то ви можете обрати пози, у яких вірогідність квіфів набагато менша. Упевніться, що ваш таз не вище вашої голови або що він не провисає (наприклад, якщо ви займаєтеся сексом на столі або на краю ліжка). До того ж ви можете не так сильно квіфити, коли ви не дуже широко розставляєте ноги. Наприклад, під час місіонерської пози нехай ноги партнера будуть навколо ваших, а не навпаки.

Ви також можете попросити партнера, щоби він не висовував повністю член, іграшки або пальці між проникненнями. Постарайтеся рідше змінювати пози, а під час зміни тримати об’єкт пенетрації всередині.

Якщо ж квіфінг трапляється під час занять спортом, то спробуйте весь час тримати прес і м’язи тазового дна напруженими.

Чому не варто соромитися квіфінгу?

Квіфінг – це природний процес, який неможливо стримати або повністю прибрати. Він не означає, що у вас проблеми зі здоров’ям (якщо випущене повітря немає неприємного запаху), що у вас було занадто багато партнерів абощо.

Звісно, звук квіфінгу може здатися дивним. Проте в сексі багато речей, що не завжди будуть супер сексуальними: звуки, рідини, думки. Квіфінг – це така сама частина процесу, як пітніння або стогони.

Ви можете заздалегідь обговорити з партнером, як ви будете реагувати на звук – не звертатимете увагу або трохи посмієтеся над квіфами. Проте це точно не те, за що варто перепрошувати. І не те, заради чого варто відмовлятися від своїх улюблених поз, постійно бути в напруженні та страху або перестати ходити на йогу або пілатес.

Деякі жінки взагалі не соромляться квіфінгу, а навпаки – намагаються викликати його. Відчуття, коли повітря виходить із вагіни, може бути досить незвичним і приємним. Для деяких жінок це може бути способом відчути себе на сто відсотків вільною в сексі, адже це сигналізує, що вони не соромляться природних процесів у своєму тілі.

Текст: Анастасія Микитенко

Фото: Instagram/Smilemakerscollection

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.