Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексІнтимна гра та трастер. 10 незвичних секс-іграшок та аксесуарів для нових відчуттів

Урізноманітнюємо сексуальне життя

Інтимна гра та трастер. 10 незвичних секс-іграшок та аксесуарів для нових відчуттів — Секс на Wonderzine

Кролики, вібратори, вакуумні стимулятори вже стали класикою для мастурбації та парного сексу. Та іноді хочеться погратися з відчуттями та практиками.

Саме на такий випадок зібрали 10 незвичайних секс-іграшок та аксесуарів – від рідких вібраторів до затискачів для сосків.

текст: Анастасія Микитенко

 

 

Лубрикант з зігрівальним ефектом: System JO Agape Warming

Деяким людям подобається відчуття тепла або холоду на собі, адже це може стимулювати збудження або ж зробити оргазм інтенсивнішим.

Саме цей лубрикант має доволі сильний зігрівальний ефект, тобто ви можете відчути тепло або легеньке поколювання під час сексу або мастурбації. Оскільки він на водній основі, його можна поєднувати з презервативами та будь-якими іграшками.

А ще він чудово підходить для жінок із чутливою слизовою оболонкою: він гіпоалергенний і не містить парабени, гліцерин, силікон, масла та пропілен гліколь.

 

 

 

Лубрикант з охолоджувальним ефектом: Tenga Hole Lotion Cool

Охолоджувальний ефект у Tenga Hole Lotion Cool забезпечує ментол у складі – ви можете відчувати прохолоду або знову ж таки поколювання, яке створює цікаві відчуття навіть без залучення іграшок або партнера(-ки).

З лубрикантом варто поекспериментувати не тільки на статевих органах: наприклад, його можна нанести на соски, шию або інші чутливі зони й додатково подути зверху. Також можна поєднати змазку зі скляними або металевими секс-іграшками.

 

Рідкий вібратор у вигляді блиску для губ: Orgie Electric Fellatio Lip Gloss

Рідкий вібратор активує приплив крові й так створює відчуття вібрації, тепла, пощипування. Він починає діяти приблизно за 5 хвилин після нанесення.

Саме цей вібратор від Orgie – їстівний і розрахований на додаткову стимуляцію під час поцілунків або ж орального сексу. У нього середня інтенсивність, проте якщо ви ніколи раніше не використовували рідкі вібратори, то варто починати з дуже маленької кількості засобу.

 

 

Ерекційне кільце з вібрацією: We-Vibe Pivot

Ерекційні кільця застосовують для того, щоб сповільнити відтік крові від пеніса і, відповідно, посилити та подовжити ерекцію.

Іграшка з вібрацією від We-Vibe, окрім цього, також стимулює мошонку, якщо йдеться про мастурбацію, або ж клітор партнерки в парному сексі. Ви можете дозволити партнеру або партнерці керувати іграшкою через застосунок навіть на відстані, а також персоналізувати режими іграшки.

 

 

 

Гра для інтимних обговрень та експериментів у ліжку: МІЖ НАМИ: про Таємне

Це гра, яка допоможе обговорити ваші вподобання в сексі одне з одним, а також заохотить поекспериментувати в ліжку. 

У ній є 150 карток із запитаннями та завданнями, наприклад – «Як часто в тебе виникають еротичні думки?», «Де ти найбільше любиш, коли я торкаюсь до тебе?» або «Яку еротичну сцену з фільму ти хотів би повторити?». Це хороший варіант для прелюдії або ж для того, щоб скласти план на вечір. 

 

Смарт-вібратор у трусики: Satisfyer Top Secret Pink 

Це вібратор для прихованого носіння, яким можете управляти ви або ж ваш партнер(-ка) з будь-якої точки світу за допомогою застосунку: чудовий варіант для неочікуваного оргазму й ігор із контролем. 

Вібратор стимулює одночасно клітор і точку G і має 12 режимів вібрації. Також радимо звернути увагу на Satisfyer Top Secret+, якщо ви шукаєте анальної стимуляції також. 

 

 

Трастер: Pillow Talk Feisty

Pillow Talk Feisty схожий на маленьку секс-машину за принципом роботи. Ви можете встановити її на присоску в будь-якому зручному місці та відрегулювати кут нахилу, а сама іграшка рухається вгору й униз. Проте її можна використовувати і як звичайний вібратор.

Іграшка має рельєфний корпус і м’яку голівку, 5 режимів пульсації (можна налаштувати швидкість і ритм) і підсвічування.

 

 

 

Анальна пробка з імітацією римінгу: Satisfyer Rotator Plug 2+

Іграшку можна використовувати і як звичайну анальну пробку, проте вона також вібрує та має кульки на ніжці, які швидко обертаються та створюють відчуття римінгу. Нею також можна керувати через застосунок, обираючи між 10 режимами вібрації та 10 режимами обертання кульок. 

Проте дуже радимо перевірити розміри пробки, оскільки вона має досить великий діаметр і може не підійти для тих, хто тільки починає пробувати анальну стимуляцію.

 

Затискачі для сосків: Feral Feelings Nipple Clamps Classic

Якщо вам подобається гра із сосками, то затискачі можуть стати цікавим доповненням і для мастурбації, і для партнерського сексу.

Модель від українського бренда Feral Feelings має м’які накладки та гвинтові затискачі для безпечного використання та точного регулювання стиснення. Краще їх використовувати, коли соски вже в збудженому стані, і можна спробувати потягнути за ланцюжок або підвісити на нього щось.

Особливо приємні відчуття з’являються після того, як затискачі знімають, адже тоді соски стають гіперчутливими. Не варто тримати їх понад 10 хвилин або якщо шкіра на сосках починає дуже змінюватися в кольорі.

 

 

Вакуумна помпа для клітора SAIZ Clitoris Pump Basic

Кліторні помпи використовують, щоби тимчасово збільшити клітор і збільшити приплив крові до нього, що робить орган ще більш чутливим.

Перед використанням варто обов’язково знайти кнопку швидкого спуску тиску, а також стежити за тим, щоби помпа не трималася понад 10 хвилин. Її варто використовувати саме під час прелюдії, не під час самого сексу або мастурбації.

 

 

 

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.