Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексДослідження: багато глядачів порно вважають принизливим, коли чоловік еякулює на обличчя жінки

Така практика викликала різко негативну реакцію з боку багатьох учасників дослідження

Попри поширену думку, багатьом глядачам порно не подобається, коли чоловік еякулює на обличчя або в рот жінки. Вони вважають це принизливим. Про це свідчать результати дослідження, опублікованому в журналі Sexes.

За словами автора дослідження Ерана Шора, існує багато хибних уявлень про порно, деякі з них пов’язані зі змістом масової порнографії, а інші – з тим, що хочуть бачити глядачі і як вони інтерпретують порнографічні відео.  

Дослідження охопило 55 країн, у ньому взяла участь майже рівна кількість чоловіків, жінок і небінарних людей. Загалом їх запитували, чи важливо їм бачити чоловічий оргазм у порно.

Близько половини опитаних зазначали, що їм байдуже до зображення чоловічої еякуляції. Ця думка була помітно вищою серед гетеросексуальних чоловіків: багато з них часто припиняють перегляд порно до того, як наставав чоловічий оргазм.

Лише 17% опитаних відповіли, що не проти бачити, як чоловік еякулює на обличчя жінки. Загалом така практика викликала різко негативну реакцію з боку багатьох учасників. Вони описували її як непривабливу, відразливу, принизливу й незрозумілу. Водночас найпопулярнішим типом еякуляції серед опитаних стала еякуляція у піхву жінки (37,8%).

«Між уподобаннями чоловіків і жінок, які дивляться порнографію, повʼязану з чоловічою еякуляцією, існують відносно не значні відмінності. Література змушує очікувати, що різниця тут набагато суттєвіша. Усупереч поширеним припущенням, більшість глядачів або не переймалися чоловічою еякуляцією, або вважали за краще, щоб чоловіки еякулювали в піхву партнерки. Дуже мало глядачів віддавали перевагу еякуляції на обличчя або в рот жінки, і багато хто з них вважав таку практику тривожною», – сказав Шор.

Зазначають, що дослідження може бути обмежене через упередження. Учасники могли давати більш «прийнятні» відповіді, а не висловлювати свої справжні вподобання й думки. Це поширена проблема в дослідженнях, що стосуються особистих і потенційно чутливих тем, як-от перегляд порно. 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.