Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Секс«А це куди?» Секс-іграшки для тих, кого не здивуєш звичайним вібратором

«А це куди?» Секс-іграшки для тих, кого не здивуєш звичайним вібратором — Секс на Wonderzine

Для неї, для нього, для них

Соня Телечкун

секс-просвітниця


Якщо словосполучення «секс-іграшка» викликає у вашій уяві фалічної форми вібратор і думку «це вже було», пропонуємо надихнутися цією підбіркою нестандартних інноваційних іграшок.

Можливо, у вас уже був досвід із «класичним» вагінальним вібратором і він вас не вразив, але ставити крапку на секс-цяцьках не хочеться? Або, навпаки, ви придивляєтеся, чим би поповнити вашу колекцію, чи обираєте цікавеньку іграшку на подарунок? А може, вас завжди приваблювали незвичні штучки із секс-шопу, але ви не змогли навіть уявити, що з ними робити? Сьогодні ми разом розберемося, чим ці девайси такі особливі, і вигадаємо, як саме їх застосовувати на ділі.

Узагалі хорошим правилом перед покупкою секс-іграшки, ще на етапі вибору, є придумати декілька сценаріїв її використання. Тож, коли ви розпакуєте її вдома, у голові не виникне питання: «Що тепер з цим робити?» – у вас уже будуть підготовлені ідеї, а в процесі гри неодмінно з’являться нові. На прикладі цієї підбірки можна добряче потренувати фантазію та взяти до уваги кілька цікавих лайфхаків.

Загальні правила експлуатації для всіх іграшок, про які йдеться в статті, однакові. Обов’язково використовуйте їх із лубрикантом на водній або водно-силіконовій основі для підвищення ковзкості й уникнення натирань. Мийте іграшку до та після ігор, бризкайте антисептиком без спирту або спеціалізованим той-клінером. Заряджайте іграшку регулярно та зберігайте в мішечку з дихаючої тканини. Якщо бажаєте поділитися іграшкою з іншою людиною або спробувати той самий девайс анально й вагінально, неодмінно надівайте на нього презерватив. Не використовуйте анально іграшки, які можуть загубитися в кишківнику.Перед використанням будь-якої іграшки уважно ознайомтесь з інструкцією.

Вібратори-мультифункціонали

Мають чудернацьку форму з кількома відростками та\або моторчиками, найчастіше викликають питання, як правильно користуватися: настільки вони не схожі на вібратори з нашої уяви. Хитрість полягає в тому, що правильної відповіді, як краще використовувати, не існує. Дизайн таких девайсів дарує нам (майже) повну свободу дій. Вони спонукають нас фантазувати та дивитися на секс (із собою або з іншими) як на творчий процес, де немає «правильного» й «неправильного» (головне, пам’ятати про техніку безпеки). Такі моделі чудово підійдуть як перша цяцька для тих, хто не впевнений, чого хоче сам. Вібратор можна буде використовувати різними способами, так розвідаєте, що саме вам подобається. Для пар такі іграшки можуть бути справжньою знахідкою, оскільки підійдуть для будь-якої анатомії.

Svakom Marin

На перший погляд девайс радше нагадує іграшку для собак, ніж для дорослих, але є максимально універсальним завдяки трьом відросткам, у кожному з яких міститься потужний вібромоторчик. Дві кнопки Marin контролюють поодинокий і подвійний відростки, до того ж кнопки можна вмикати по черзі або одночасно й одразу використовувати дві сторони іграшки. Що чудово в цій та інших моделях від Svakom – велике різноманіття комбінацій вібрацій: у Marin їх аж 25!

Ніжки іграшки неймовірно гнучкі, здатні підлаштовуватися під ваше тіло й гру. Сторону з двома ніжками можна застосувати як кліторально-вагінальний або вагінально-анальний стимулятор, або ж вдягти на пеніс і перетворити його на вібратор. Однакове використання різних сторін цяцьки дасть різні відчуття: два вібромоторчика по два боки вульви, або ж один прямо на кліторі. Це ж стосується й проникнення: одинарний відросток достатньо тоненький і короткий, тому підійде навіть тим, у кого мало досвіду із пенетрацією, оскільки одночасне внутрішнє використання двох ніжок забезпечить стимуляцію протилежних стінок вагіни та більш інтенсивні відчуття.

Satisfyer Partner Multifun 3

Ця стильна цяцька також має три вібромоторчика: два в ріжках, й один у ручці іграшки. Дві відповідних кнопки по черзі перемикають 10 патернів вібрації, які в Satisfyer досить інтенсивні, тому іграшка краще підійде людям із середньою та низькою чутливістю. Німецький виробник почув прохання спантеличених користувачів і додав до Multifun інструкцію для соло та пар, яка налічує майже 30 способів використання. Ріжки іграшки мають вигляд півмісяця й круто ляжуть під груди, мошонку або навколо пеніса (і знову привіт, член, що вібрує!). Усі три відростки можна використовувати для проникнення, водночас широка ручка сподобається тим, хто любить відчуття заповнення. Завдяки ній девайс також зручно лягає в руку та його легко намацувати серед простирадл. Додатковою фішкою іграшки є те, що голівка з ріжками обертається на 180° і закріплюється в бажаному положенні, що в теорії дозволяє зафіксувати її під час будь-яких пестощів.

Fun Factory Manta

Іграшка для пар, у яких є хоча б один пеніс, адже маркетується вона як «революційний чоловічий вібратор» і є маст-хевом для тих власників пенісів, хто хоче погратися з вібрацією. Manta має дві неймовірно гнучкі пелюстки, які на низьких швидкостях можна використовувати для лоскотання сосків, клітора, вуздечки. Саме завдяки ним іграшка підійде для різної анатомії. Вібратор можете прикладати до голівки члена й не рухати, нарощуючи збудження, або ж просувати вгору-вниз по стволу. Manta перетворить член на вібратор і додасть цікавинки до орального сексу: просто прикладіть її до щелепи сторони, яка дарує. Внутрішня частина пелюсток оснащена рельєфом, який запроваджує додаткову стимуляцію та затримує лубрикант, аби іграшка завжди приємно ковзала по шкірі.

Svakom Emma Neo

Оновлена смарт-версія вібратора, який тепер працює ще й із застосунка для телефона або планшета. Emma Neo – класичний і досить потужний вібратор-«мікрофон». Її велика гнучка голівка може слугувати для масажу втомлених м’язів вдень і розігріву ерогенних зон уночі буквально, адже Emma Neo підігрівається окремою кнопкою до 38° (особливо актуально в холодну пору року!). Іграшка має 25 комбінацій вібрацій та «Інтелектуальний режим» – такий собі вібро-автопілот, який обиратиме ритми, доки ви розслабляєтеся. І, звісно ж, на Emma Neo можна надіти вухасту насадку з широкими пелюстками, що робить її справді багатофункціональним прибором.

Gvibe MINI

Більш компактна, а тому більш бегінер-френдлі версія відомого вібратора з двома моторчиками у вушках, спрямованих назовні. Малюк має зручні кнопки, 6 режимів вібрації й інтенсивності та функцію блокування, аби ви могли взяти його куди завгодно. Вушка іграшки можуть використовуватися на двох сторонах вульви або ж вертикально, коли одне лягає на клітор, а інше тріпоче біля чутливого входу у вагіну. Вагінальне використання обох відростків одночасно дозволить дослідити чутливі зони на стінках і створить відчуття заповнення без розпирання на вході. Нарешті, вигнута форма вушок чудово згодиться для пестощів промежини, ануса та прямих ігор з простатою.

Механічні девайси

Іграшки, що додатково до або зовсім замість вібромоторчика мають прихований у корпусі елемент, який приводить частинку іграшки в рух. Такі цяцьки мають свої переваги, стануть класним вибором для тих, хто не впевнений, що вібрації їм буде достатньо, або ж тих, кому бракує динаміки під час гри. Такі іграшки зазвичай досить унікальні й дарують ні на що не схожу стимуляцію. Водночас для когось недоліком стане характерний звук, який видають усі без виключення механічні іграшки: якісь моделі менше, а якісь більше, проте зовсім безшумними вони не бувають.

LELO Ora 3

Унікальний імітатор орального сексу в третьому поколінні, який має вібромоторчик і рухомий пружний «язичок», який ніколи не втомлюється. Стимулятор можна тримати поряд зі шкірою або притискати близько до тіла для більш інтенсивних відчуттів, перемикаючись між 12-ма режимами роботи. Ora 3 підійде для пестощів сосків і чудово зімітує не лише кунілінгус, а й анілінгус для тих, хто давно хотів, але не наважувався спробувати. Стильний лакшері дизайн, фантастично ніжний силікон і чудова ергономіка – тут шведи LELO щоразу потрапляють у ціль.

LELO Soraya Wave

Нова розробка бренду – вібратор-«кролик» для кліторально-вагінальної стимуляції з імітацією рухів пальцями. Великий відросток Soraya Wave не поспішаючи ходить уперед-назад і точково масажує передню та задню стінки – просто знахідка для тих, хто полюбляє вагінальну стимуляцію. У комбінації з глибокими вібраціями гнучкого маленького відростка отримуємо геніальну іграшку для подвійного задоволення.

SVAKOM Nymph

Двостороння «восьминіжка» з рухливими ніжками для зовнішньої стимуляції з одного боку та гнучкою віброголівкою з іншого. Три делікатні механічні щупальці іграшки рухаються по колу, стискаючи та масажуючи шкіру в трьох швидкостях. Силою притиснення та нахилом іграшки можна істотно регулювати інтенсивність стимуляції, тому ця крихітка чудово підійде навіть для найчутливіших. А для тих, кому самих ніжок буде недостатньо, можна ввімкнути вібрацію, яка передаватиметься до ніжок і посилить стимуляцію, або ж скористатися відростком, що вібрує, для зовнішньої чи внутрішньої стимуляції. Бонус: круглу голівку можна застосовувати для масажу!

Lovense Osci 2

Неповторний стимулятор для внутрішнього клітора (зони G), що також може керуватися застосунком. Іграшка має вигнуту форму та заокруглену голівку з невеличкою механічною панеллю, що ходить уперед-назад і точково стимулює передню стінку вагіни – найкраще для тих, хто любить насолоджуватися фінгерінгом. Швидкість і рисунки руху можна ідеально налаштувати під свої бажання в застосунку. Osci 2 також можна використовувати на кліторі для відчуття ритмічного постукування, якщо вібрація – це не ваше.

Satisfyer Spinnator Sweet Treat

Максимально не схожий на секс-іграшку зовнішній стимулятор у вигляді морозива, що підійде навіть для найбільш чутливих людей. Верхня половина «морозива» складається з ніжних силіконових пелюсток, що обертаються туди-назад у 10 варіаціях. Дотик бокових граней і верхівки подарують різні відчуття, тому варто спробувати погратися з нахилом іграшки під час використання. Девайс унісекс і може використовуватися для стимуляції будь-якої чутливої зони, починаючи від мочки вушка, закінчуючи анусом ззовні.

Pillow Talk Sultry

Цей двосторонній масажер із вібрацією, ротацією та підігрівом – ще один мультитаскер. Велику голівку-«мікрофон» на гнучкій ніжці можна використовувати для масажу всього тіла або для зовнішньої стимуляції вульви, завдяки площі вібрація буде розфокусованою, а тому ніжнішою. З протилежного боку іграшки розташований рухливий тентакль, що обертається по колу: торкніться сосків або клітора теплим кінчиком та отримайте ніжний масаж; введіть його у вагіну й відчуйте 360° стимуляції стінок – людина на такі рухи не здатна. До того ж Sultry прикрашений великим кристалом Swarovski та виглядає як справжній артефакт з аніме 90-х.

Іграшки на показ

Це майже фетишні предмети: сам дизайн задуманий таким способом, аби ваша найінтимніша річ слугувала прикрасою у всіх на очах. Хвилюватися не варто: у цих витворах мистецтва мало хто впізнає секс-іграшку, проте справжні поціновувачі отримають задоволення від поєднання функції й естетики.

Iroha ukidama

Зовнішній вібратор від японського бренду, що поєднує вишуканий мінімалістичний дизайн із простим і зрозумілим функціоналом. В основі кожної розробки iroha лежить концепт, у випадку ukidama – це ритуал прийняття ванни та піклування про себе. Створіть спокійну розслаблюючу атмосферу для побачення (із самою собою), увімкніть ніжне мерехтливе світло ukidama та спостерігайте, як він пливе по поверхні води. Коли будете готові, перейдіть до масажу за допомогою одного з 4-х рівнів вібрації. Зберігайте іграшку на елегантній підставці у ванній або спальні, аби вона завжди була готова до гри.

Crave Vesper

Витончений зовнішній вібратор-підвіска – мінімалістична прикраса та секс-іграшка, створена командою жінок на мінівиробництві в Сан-Франциско. Корпус цієї цяцьки виконаний із неіржавної сталі й укритий одним із трьох фінішів: сріблом, рожевим золотом або 24-каратним золотом, до якого ви можете додати персоналізоване гравіювання. Вона має 4 варіації потужних вібрацій, адже для розробниці Ті Ченг було важливо створити справді функціональну іграшку для візуального та тілесного задоволення. Така прикраса навряд чи вийде з моди!

Cuddly Bird

Звуковий стимулятор клітора з вібрацією у вигляді яскравої пташечки. Іграшка отримала винагороду Red Dot Award 2019 за кращий дизайн, але може похвалитися й цікавим поєднанням функцій. Пристрій має 3 режими стимуляції звуковими хвилями для досить інтенсивних точкових пестощів сосків і клітора, а також 3 режими вібрації, яка вмикається окремо та перетворює пташку на масажер для всього тіла. Завдяки цьому девайс підійде як перша іграшка, але більше сподобається людям із середньою та низькою чутливістю. Бонус: іграшку зручно зберігати від пилу в кейсі-клітці та, увімкнувши до зарядного пристрою, можна перетворити на нічний світильник.

редакторка:

Анна Хаєцька

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.