Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексЖінки, які заробляють більше за свого партнера, частіше імітують оргазм – дослідження

Жінки висловлюють занепокоєння підірвати впевненість своїх партнерів

Жінки, які заробляють більше грошей, ніж їхні партнери-чоловіки, удвічі частіше імітують оргазм, ніж інші. Про це йдеться в дослідженні, яке опублікували в журналі Social Psychological and Personality Science.

Дослідники опитали жінок, які вважають, що їхні партнери мають «ламку» маскулінність, коли навіть щось, що здається незначним, може вплинути на їхнє відчуття мужності та впевненості в собі. Так дослідження показало, що жінки, які заробляють більше грошей, частіше імітують оргазм, щоб не підірвати впевненість свого партнера.

Окрім цього, дослідження показало, що жінки рідше відчувають задоволення під час сексу, коли вони більше зосереджені на тому, наскільки впевнено почувається партнер. Також жінки, які вважали, що їхній партнер має більш нестабільне почуття мужності, були менш готові чесно обговорити сексуальні проблеми.

Результати опитування вважають кроком назад, оскільки в схожому дослідженні 2019 року жінки повідомили, що рідко імітують оргазм через упевненість у собі та своїх стосунках. Тоді більшість жінок розповідали, що повідомляють про незадоволені потреби та відчувають себе в безпеці.

Дослідники зауважили, що імітація оргазму насправді шкодить жінкам більше, ніж чоловікам. Прикидаючись задоволеними, вони ігнорують власні сексуальні потреби, а також вводять в оману свого партнера.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.