Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяУ Німеччині секс-торговці полюють на українських переселенок – дослідження

Серед клієнтів у секс-індустрії спалахнули дискусії щодо українських жінок

У Німеччині організатори та клієнти секс-індустрії полюють на українських переселенок. Про це розповіла активістка Еллі Арроу в матеріалі Reduxx.

Арроу, яка виступає проти розвитку секс-індустрії, слідкує за статистикою в секс-торгівлі з 2018 року. Активістка аналізує форуми, де чоловіки діляться своїми «відгуками» та думками про секс-робітниць. Її проєкт «Чоловіки-невидимки» має на меті викрити ставлення чоловіків до секс-працівниць.

У розмові з Reduxx Арроу зауважила, що серед німецьких клієнтів у секс-індустрії спалахнули дискусії щодо українських жінок. Сексуальна експлуатація українок, які втікають від війни, привернула увагу ще з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого.

Як повідомляв Reduxx, протягом першого тижня війни в Google значно зросли запити на кшталт «українські дівчата», «українське порно» та «військове порно». Аналогічно, серед найпопулярніших пошукових запитів на PornHub були «Україна» й «українська дівчина».

«Ще до війни українські жінки становили значний відсоток експлуатованих жінок у Німеччині…Німецькі чоловіки вже уявляли східноєвропейських жінок, особливо українок, як гіперфемінних, покірних і бідних», – заявила Арроу.

Арроу навела як приклад одну з цитат чоловіка, що знайшла на форумі: «Ви можете скільки завгодно виносити моральне судження, факт залишається фактом: [Війна] позитивно вплине на наше хобі. Вибір буде більше, і, якщо його буде достатньо, ціни також трохи знизяться».

Також Арроу знайшла коментар, де одині з чоловіків зізнався, що оглядав вокзали, куди прибували українки. «Я пройшовся по головному вокзалу, щоб побачити, хто прибуває [з України]. Там є дуже гарячі жінки, тож незабаром можемо очікувати, що деякі з них захочуть трохи підзаробити».

Проєкт Арроу наразі складається з сотень цитат, які вона зібрала з усієї Німеччини, щоб показати реальність секс-індустрії у країні. «Самі політики зверталися до мене та ставили питання на цю тему. Люди завжди дуже шоковані, це найкращий спосіб розірвати [міф] про те, що секс-торгівля обслуговує самотніх чоловіків, які просто хочуть обійматися з жінкою за її згодою, або щось подібне», – каже Ерроу.

«Єдина надія – це реакція німецького суспільства… До цього часу нам було важко змусити людей зрозуміти, що те, що жінки вступають у секс-торгівлю через відчайдушні економічні потреби, насправді не є вибором. Але люди розуміють це в час війни. Це прориває базовий шар лінії «сексуальна робота – це робота». Тому що, якщо це робота, що такого, якщо біженець з війни опиниться в борделі? Це робота! Але всі розуміють, що так не має бути», – підсумувала Арроу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.