Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Ситуація«Вам подобається себе руйнувати – руйнуйте». Ірина Федишин розповіла про ставлення до ЛГБТ

Коментуючи свою участь у журі «Євробачення»

Українська співачка Ірина Федишин заявила, що вважає приналежність до ЛГБТ-спільноти «великим гріхом». Виконавиця повідомила про це під час інтерв’ю Аліні Доротюк.

Під час розмови Федишин прокоментувала критику оцінок українського журі на «Євробаченні-2022», до складу якого входила. Зокрема, українці обурилися, що журі України не виставило бали Польщі й Литві, які активно підтримують українців у час війни. Водночас журі цих країн поставили представникам Україні найвищий бал.

Співачка заявила, що їй було важко оцінювати виступи на «Євробаченні», бо в ньому брали участь багато представників ЛГБТ-спільноти, але вона «абстрагувалася».

«Я абстрагувалася від цього. Незважаючи на те, що ЛГБТ-спільнота для мене це… Я це не розумію, для мене це великий гріх. Але я цих людей не засуджую, тому що це їхнє життя, вони самі його руйнують. Якщо вам так подобається… ми всі будемо відповідати перед богом. Я духовна людина, і я чітко знаю, що це є важкий гріх. Але кожен робить висновки. Ми всі різні. Ми не святі, усі грішать. Будь ласка, вам подобається себе руйнувати – руйнуйте», – сказала Федишин.

На слова Федишин уже відреагували травесті-діва Монро, а також співак Melovin, які засудили її заяви.

«Мій мозок палає: виявляється, співачка Ірина Федишин – гомофобка, вважає ЛГБТ грішниками, що руйнують себе (це пряма мова), і її запрошують у журі найбільш егейського конкурсу в Європі. Як так, Карл?» – відреагувала Монро.

«Гомофобії у вільній і демократичній країні місця немає. Ми не в Московії, пані Федишин», – написав Melovin.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.